2019. október 02. 19:15 - Ateszkoma

Medal of Honor (2010) + Kiégés

Ez a játék annyira borzalmas volt, hogy a platinázás után úgy éreztem magam mint Marlon Brando az Apokalipszis most végén, csak én még hozzácsaptam egy magzatpózban való vergődést is.

Az elején elhiteti veled, hogy ez valami faszaság lesz, baszatós fegyverekkel, taktikázás és aratás ezerrel, és GS Kacit badass csapattársnak... de ebből semmi nem valósult meg, kivéve GS Kacit, ő maradt badass.

Ratyi fegyverharc, redva pályákat, és olyan ostoba ellenfeleket, akiket vurstliban kéne mutogatni.

Ja és a szkriptek... fú vaz, emlékeztek még azokra az időkre, amikor ha csak rossz dőlésszögből közelíted meg az objektumot, akkor felborul a tér-idő kontiinum? NA EZ A JÁTÉK EMLÉKSZIK! Ez különösen Tier 1 módban volt nagyon kellemes. Ja igen, Tier 1 mód, ez a tipikus kellett mint szar a zsebbe kaliber. Mikor végre végignyomod a kampányt legnehezebb fokozaton és hátradőlve a stáblista pörgése alatt várod a platkó felbukkanását... de a stáblista véget ér, és no platkó 4 u. Menübe visszatérve ps dashboard fel, trófealista megnyit, 1 trófea lezárva, Tier 1 kipörgetése, oké, ps dashboard le, tier 1 mód megnyit: legnehezebb fokozat + időkorlát + zéró lőszerutánpótlás + nuku checkpoint + agyonszkriptelés + fostos AI.

Ezekből az összetevőkből próbálták megalkotni a tökéletes játékot. De Electronic Arts professzor véletlenül a kotyvalékba kevert még egy összetevőt... a BORZALMAS IRÁNYÍTÁST!

Ja, az irányítás is hasonlóan gyalázatos, ne játszatok vele. Gyerekek, ne legyetek meggondolatlanok, mert úgy jártok mint én, és egy kisebb háború és békét írtok a platkózás után.

Köszi, hogy végigolvastad. Szeretlek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://visszapillanto-tukor.blog.hu/api/trackback/id/tr6315188462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása